Tình yêu là gì? Những biểu hiện cho thấy bạn đang yêu đúng người

Bất kì ai trong cuộc đời đều có ít nhất một lần yêu và được yêu. Nhưng liệu chúng ta đã thực sự hiểu tình yêu là gì? Thứ tình cảm bạn đang cho đi có phải thực sự là tình yêu? Người mà bạn đang gọi là người yêu có thực sự đang yêu bạn? Bài viết này sẽ cho bạn một câu trả lời chính xác cho những thắc mắc của mình.

Tình yêu là gì?

Tình yêu là gì? Thực ra không có một định nghĩa nào chính xác cho tình yêu, bởi vì yêu là một trạng thái cảm xúc mang tính chủ quan của con người. Nói nôm na, tình yêu là sự rung cảm tâm hồn đến từ hai con người xa lạ. Họ cảm thấy trái tim loạn nhịp khi đứng trước đối phương từ đó dẫn đến mong muốn được yêu thương, quan tâm, chăm sóc đối phương một cách vô điều kiện. 

Những biểu hiện của tình yêu chân chính

Chỉ yêu thôi chưa đủ, tình yêu chỉ thực sự mang đến hạnh phúc khi đó là một tình yêu chân chính. Tình yêu chân chính là tình yêu trong sáng, lành mạnh, dựa trên sự tự nguyện của cả hai và phù hợp với các chuẩn mực đạo đức của xã hội.

Sự rung động của trái tim

Tình yêu chỉ thực sự tồn tại khi cả bạn và họ đều có những sự rung động khó lý giải đến từ trái tim. Khi đó, cả hai bạn đều cảm nhận được tình cảm chân thực từ đối phương, có sự đồng cảm về tâm tư, có sự hòa hợp về tính cách, quan điểm, ước mơ, lý tưởng và luôn có khao khát được gần gũi bên nhau.

Hai bạn luôn quan tâm mọi vấn đề của nhau từ cuộc sống đến sự nghiệp, san sẻ cùng nhau từ những vấn đề khó khăn hay hạnh phúc một cách tự nguyện mà không mưu cầu lợi ích. Khi hai bạn cảm nhận được những điều này thì bạn đã một phần nào đó tìm được tình yêu chân chính rồi đấy.

Sự tôn trọng lẫn nhau để có một tình yêu đẹp

Để xây dựng một mối quan hệ vững chắc, sự tôn trọng lẫn nhau là một điều không thể thiếu. Tình yêu cũng không ngoại lệ. Hai người yêu nhau cần có sự tin tưởng, tôn trọng lẫn nhau về tính cách, sở thích, quan điểm, thái độ sống, nhu cầu,… Sự tôn trọng cần được thể hiện trong mọi hành động, lời nói, mọi lúc, mọi nơi, trong lúc yêu thương hay khi nóng giận.

Không những tôn trọng những vấn đề trong hiện tại, hai bạn còn cần tôn trọng quá khứ của nhau, về những điều họ đã trải qua trước khi đối phương xuất hiện. Biết tôn trọng quá khứ, trân trọng hiện tại sẽ là chìa khóa để các bạn luôn có nhau ở tương lai. 

Sự chung thuỷ khi yêu một người là như thế nào

Điều quan trọng nhất trong tình yêu có lẽ là lòng chung thủy. Sự chung thủy là yếu tố tiên quyết rằng hai bạn có thể tiến xa cùng nhau trong tương lai hay không. Hai con người xa lạ tìm đến nhau bằng những rung cảm, khao khát được ở bên nhau và điều đó chỉ có thể tồn tại khi hai người luôn hướng về nhau. Khi bạn đủ tử tế và yêu một ai đó chân thành, bạn thực sự sẽ không muốn san sẻ tình cảm của mình cho bất kì người khác ngoài họ.

Một sự thật hiển nhiên rằng, một trái tim không thể cùng lúc loạn nhịp với hai người cũng như hai tình yêu không thể cùng tồn tại trong một thời điểm. Chính vì thế, khi các bạn đang yêu và được yêu, các bạn hãy yêu họ hết lòng và một lòng hướng về họ, và chỉ có duy nhất họ trong khoảng thời gian yêu nhau.

Ý nghĩa của tình yêu trong cuộc sống

Tình yêu luôn là điều diệu kỳ trong cuộc sống. Khi ta yêu và được yêu, tâm hồn ta như được tưới mát và dường như có một dòng chảy mãnh liệt thôi thúc ta luôn nghĩ về đối phương. Tình yêu khiến ta trở nên hạnh phúc, yêu đời hơn. Mỗi một ngày mà ta trải qua không chỉ có một mình mà luôn có một ai đó để sẻ chia những niềm vui, nỗi buồn trong cuộc sống.

Tình yêu là động lực để ta biết cố gắng và nỗ lực nhiều hơn. Tình yêu sẽ là nơi cứu cánh, tiếp sức niềm tin cho ta vượt qua những khó khăn trong cuộc sống. Tình yêu giúp ta hoàn thiện bản thân, biết thay đổi những điều không tốt, thiếu sót để phù hợp lẫn nhau, cùng nhau phát triển lâu dài. Hãy yêu và được yêu như chỉ có một lần trong đời.

Xem thêm: Friendzone là gì? Dấu hiện nhận biết bạn đang dính Friendzone

Các quan điểm trong tình yêu

Quan niệm về tình yêu thời hiện đại của đôi lứa yêu nhau

Chúng ta đều có thể nhận thấy tuổi trẻ ngày nay bắt đầu cởi mở hơn trong tình yêu. Họ luôn chủ động trong tình yêu và có thể mạnh dạn biểu hiện tình yêu với một ai đó mà họ cảm thấy yêu thích. Họ hoàn toàn có khả năng xây dựng một tình yêu và chịu trách nhiệm với nó. Tuy nhiên, thời nay các bạn đến với tình yêu dễ dàng và yêu một cách dễ dãi hơn so với ngày trước. Chỉ cần một vài ba lần gặp gỡ thì có thể tiến đến hẹn hò, yêu đương hoặc đi xa hơn.

Họ xem tình yêu chỉ là một cuộc trải nghiệm về cảm xúc của bản thân và khi cảm thấy không hợp, họ sẵn sàng chia tay để kiếm một tình yêu mới. Muốn có được một tình yêu chân chính, các bạn cần phải có sự nghiêm túc trong tình yêu. Không nên trao tình yêu quá vội vàng khi chưa thực sự thấu hiểu về đối phương. Dù ở bất kỳ thời đại nào, tình yêu nên bắt đầu từ cảm xúc chân thành nhất. 

Quan niệm về hạnh phúc trong tình yêu của người Việt Nam

Khác với phương Tây, tình yêu đối với người Việt là một điều gì đó đẹp đẽ thầm kín mà chỉ cần hai người biết là đủ. Điển hình trong việc thể hiện tình cảm, người Việt cho rằng việc ôm hôn người mình yêu trước quá nhiều người cũng là một hành động xấu hổ. Họ ngại thể hiện tình cảm công khai trước đám đông và cho rằng điều đó không phù hợp với chuẩn mực xã hội. Thực ra, tình yêu là một điều gì đó rất thiêng liêng và hình thức thể hiện của nó cũng rất đáng trân trọng. Đừng ngại việc thể hiện yêu thương!

Quan niệm về tình yêu của giới trẻ hiện nay có sự khác biệt

Một điều khác biệt không thể phủ nhận của giới trẻ hiện nay rằng họ đã và đang cho rằng tình yêu phải đi đôi với tình dục. Tình yêu mà không có tình dục thì chỉ là tình đồng chí. Quan niệm này dần ăn sâu vào các bạn giới trẻ. Chính điều này sẽ làm các bạn quên đi khái niệm về một tình yêu chân chính. Tình dục chỉ nên là yếu tố cần thiết trong tình yêu chứ không phải là yếu tố quyết định tình yêu bạn nhé!

Có thể bạn chưa biết: Gia trưởng là gì? Yêu một người gia trưởng sẽ như thế nào

Những quan niệm sai lầm trong tình yêu

Yêu từ cái nhìn đầu tiên (tình yêu sét đánh)

Có hay không tình yêu từ cái nhìn đầu tiên? Người ta vẫn thường tin rằng vào thứ tình yêu sét đánh, rằng hai con người có duyên từ kiếp trước nên vừa gặp đã rung cảm với nhau. Trên thực tế, các nhà khoa học đã chứng minh một cô gái cần ít nhất 45 giây biết được mình có rung động trước một người lạ hay không. Còn một chàng trai cần ít nhất 3 lần gặp gỡ thì mới kết luận được cô gái có phải là người mình muốn kết đôi. Chính vì thế, tình yêu này chỉ có trên phim ảnh thôi. Bạn đừng mơ mộng quá nhé!

Chúng ta luôn tin có sự tồn tại của một người yêu hoàn hảo về mọi mặt

Trong tình yêu, chúng ta luôn mơ mộng về một người yêu hoàn hảo từ ngoại hình cho đến tính cách và yêu thương ta vô điều kiện. Nhưng một thực tế hiển nhiên rằng chẳng có ai trên đời hoàn hảo cả. Mỗi người đều có những ưu điểm và khuyết điểm riêng. Chúng ta vì yêu nhau mà yêu luôn những khuyết điểm của nhau, cố gắng bù trừ và trở nên hoàn hảo trong mắt nhau mà thôi.

Tình yêu có thể khiến thay đổi hoàn toàn một con người

Khi yêu nhau, ai chẳng muốn đối phương sẽ vì mình mà thay đổi. Họ cố gắng ép buộc nhau phải thay đổi sao cho phù hợp với họ. Nhưng bạn cần biết rằng, người ta vẫn có thể thay đổi vì tình yêu nhưng đó là do họ mong muốn thay đổi chứ không phải xuất phát từ mong muốn của bạn đâu. Thay vì ép buộc họ, bạn nên chỉ ra lý do họ cần phải thay đổi, còn lại để họ tự suy nghĩ và quyết định nhé!

Quan niệm sống thử trước hôn nhân

Trong xã hội hiện đại, thế hệ trẻ ngày nay cho rằng tình yêu phải luôn song hành cùng với tình dục. Từ đó các bạn dẫn đến quyết định sống thử trong hôn nhân. Lúc yêu thì luôn ngọt ngào, hạnh phúc nhưng khi các bạn sống thử, việc va chạm nhau hằng ngày cùng với các nỗi lo khác trong cuộc sống sẽ dần khiến các bạn xảy ra mâu thuẫn, tranh cãi và rời bỏ nhau.

Trên thực tế, hôn nhân là một sự kiện rất quan trọng và cần sự đảm bảo của pháp luật. Hầu như việc sống thử trước hôn nhân đều không đem lại kết quả tốt và để lại rất nhiều hệ lụy, đặc biệt là các bạn nữ. Các bạn nên suy nghĩ kỹ càng trước khi đưa ra quyết định sống thử nhé.

Lời kết

Qua bài viết này bạn có thể hiểu được khái niệm tình yêu là gì? Những biểu hiện, quan điểm trong tình yêu của đôi lứa đã và đang yêu nhau. Tình yêu luôn là một điều gì đó làm lu mờ đi lý trí của bất cứ ai. Vì thế để có được một tình yêu chân chính, chúng ta phải thật sáng suốt trong việc chọn lựa đối tượng cũng như đối xử thật tốt với người mình yêu.

Bài Viết Nổi Bật

3.459 thoughts on “Tình yêu là gì? Những biểu hiện cho thấy bạn đang yêu đúng người

 1. gateio says:

  I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

 2. MichaelPency says:

  To announce true to life rumour, follow these tips:

  Look for credible sources: http://lawteacher.ac.uk/wp-content/pages/news-reporter-in-spongebob-who-is-it.html. It’s eminent to ensure that the newscast outset you are reading is reputable and unbiased. Some examples of virtuous sources categorize BBC, Reuters, and The Fashionable York Times. Announce multiple sources to get back at a well-rounded understanding of a discriminating news event. This can help you listen to a more ended facsimile and dodge bias. Be in the know of the position the article is coming from, as even good report sources can contain bias. Fact-check the information with another source if a expos‚ article seems too staggering or unbelievable. Till the end of time pass persuaded you are reading a current article, as scandal can change quickly.

  Nearby following these tips, you can fit a more aware of rumour reader and best understand the world about you.

 3. MichaelPency says:

  To understand true to life dispatch, adhere to these tips:

  Look representing credible sources: https://apexlifestyle.co.uk/statamic/bundles/pags/?news-brought-by-balthasar-to-romeo.html. It’s eminent to secure that the newscast roots you are reading is reputable and unbiased. Some examples of virtuous sources subsume BBC, Reuters, and The New York Times. Announce multiple sources to stimulate a well-rounded sentiment of a isolated statement event. This can improve you get a more complete display and dodge bias. Be cognizant of the viewpoint the article is coming from, as flush with good hearsay sources can contain bias. Fact-check the low-down with another origin if a scandal article seems too sensational or unbelievable. Till the end of time pass sure you are reading a fashionable article, as scandal can change quickly.

  Nearby following these tips, you can befit a more aware of dispatch reader and best understand the cosmos around you.

 4. amen expédié discrètement says:

  Hey! I realize this is kind of off-topic but I had
  to ask. Does managing a well-established blog like yours require a large amount of work?
  I am brand new to writing a blog however I do write in my diary daily.
  I’d like to start a blog so I can easily share my personal
  experience and views online. Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for new aspiring bloggers.
  Appreciate it!

 5. Danielpierb says:

  Europe is a continent with a in clover representation and multiform culture. Lifestyle in Europe varies greatly depending on the state and region, but there are some commonalities that can be observed.
  Harmonious of the defining features of human being in Europe is the putrid stress on work-life balance. Many European countries from laws mandating a guaranteed amount of vacation all together for workers, and some have flush with experimented with shorter workweeks. This allows as a replacement for more circumstance spent with one’s nearest and pursuing hobbies and interests.
  https://www.wellpleased.co.uk/wp-content/pages/anna-berezina_103.html
  Europe is also known in support of its rich cultural estate, with many cities boasting centuries-old architecture, artistry, and literature. Museums, galleries, and historical sites are bountiful, and visitors can immerse themselves in the history and urbanity of the continent.
  In annex to cultural attractions, Europe is retreat to a wide multiplicity of authentic beauty. From the expressive fjords of Norway to the clear beaches of the Mediterranean, there is no shortage of astounding landscapes to explore.
  Of ambit, subsistence in Europe is not without its challenges. Many countries are grappling with issues such as gains incongruence, immigration, and political instability. Though, the people of Europe are resilient and take a extended account of overcoming adversity.
  Total, existence in Europe is invaluable and assorted, with something to present oneself in the course of everyone. Whether you’re interested in information, refinement, temperament, or altogether enjoying a appropriate work-life poise, Europe is a great lodgings to dub home.

 6. Davidred says:

  Absolutely! Declaration news portals in the UK can be overwhelming, but there are scads resources ready to cure you find the unexcelled the same because you. As I mentioned formerly, conducting an online search for http://scas.org.uk/wp-content/pages/martha-maccallum-age-how-old-is-martha-maccallum.html “UK scuttlebutt websites” or “British news portals” is a enormous starting point. Not but determination this grant you a thorough tip of communication websites, but it intention also provender you with a punter understanding of the common communication landscape in the UK.
  In the good old days you have a itemize of embryonic rumour portals, it’s prominent to evaluate each undivided to shape which best suits your preferences. As an case, BBC Dispatch is known for its intention reporting of report stories, while The Guardian is known for its in-depth breakdown of political and popular issues. The Self-governing is known representing its investigative journalism, while The Times is known for its vocation and finance coverage. During arrangement these differences, you can choose the rumour portal that caters to your interests and provides you with the news you hope for to read.
  Additionally, it’s quality all in all local scuttlebutt portals for proper to regions within the UK. These portals produce coverage of events and news stories that are applicable to the area, which can be especially utilitarian if you’re looking to keep up with events in your local community. For instance, local communiqu‚ portals in London include the Evening Pier and the Londonist, while Manchester Evening Hearsay and Liverpool Echo are in demand in the North West.
  Comprehensive, there are numberless news portals available in the UK, and it’s high-ranking to do your inspection to see the one that suits your needs. By evaluating the contrasting news broadcast portals based on their coverage, variety, and essay perspective, you can decide the one that provides you with the most apposite and attractive info stories. Esteemed fortunes with your search, and I ambition this tidings helps you find the practised expos‚ portal inasmuch as you!

 7. Davidred says:

  Positively! Find expos‚ portals in the UK can be crushing, but there are many resources available to boost you find the best the same for the sake of you. As I mentioned formerly, conducting an online search representing http://lawteacher.ac.uk/wp-content/pages/reasons-behind-joe-donlon-s-departure-from-news.html “UK newsflash websites” or “British information portals” is a great starting point. Not no more than determination this grant you a encompassing shopping list of report websites, but it choice also provender you with a better pact of the coeval hearsay prospect in the UK.
  On one occasion you obtain a list of embryonic account portals, it’s critical to value each sole to influence which richest suits your preferences. As an example, BBC Advice is known benefit of its objective reporting of news stories, while The Custodian is known pro its in-depth breakdown of political and social issues. The Self-governing is known pro its investigative journalism, while The Times is known for its vocation and finance coverage. Not later than arrangement these differences, you can pick out the news portal that caters to your interests and provides you with the newsflash you hope for to read.
  Additionally, it’s worth considering local despatch portals because proper to regions within the UK. These portals yield coverage of events and scoop stories that are fitting to the область, which can be firstly helpful if you’re looking to hang on to up with events in your town community. In place of event, provincial news portals in London number the Evening Canon and the Londonist, while Manchester Evening Scuttlebutt and Liverpool Reproduction are hot in the North West.
  Blanket, there are many statement portals readily obtainable in the UK, and it’s high-level to do your digging to remark the joined that suits your needs. Sooner than evaluating the different news portals based on their coverage, variety, and article viewpoint, you can judge the individual that provides you with the most apposite and engrossing info stories. Meet luck with your search, and I hope this tidings helps you come up with the practised news portal inasmuch as you!

 8. MathewLoutt says:

  Anna Berezina is a famed inventor and lecturer in the reply to of psychology. With a training in clinical unhinged and extensive probing involvement, Anna has dedicated her career to agreement sensitive behavior and unstable health: https://mcgarry-cain.federatedjournals.com/anna-berezina-and-leonid-kanevsky-a-power-couple-in-the-world-of-art-1694688388. Including her work, she has made relevant contributions to the strength and has become a respected contemplating leader.

  Anna’s skill spans several areas of psychology, including cognitive of unsound mind, favourable psychology, and emotional intelligence. Her voluminous education in these domains allows her to stock up valuable insights and strategies as individuals seeking in the flesh increase and well-being.

  As an author, Anna has written disparate influential books that cause garnered widespread recognition and praise. Her books offer down-to-earth suggestion and evidence-based approaches to help individuals lead fulfilling lives and cultivate resilient mindsets. Via combining her clinical adroitness with her passion for helping others, Anna’s writings secure resonated with readers for everyone the world.

 9. Edwardelame says:

  Anna Berezina is a extremely proficient and famend artist, recognized for her distinctive and fascinating artworks that never fail to depart a lasting impression. Her paintings superbly showcase mesmerizing landscapes and vibrant nature scenes, transporting viewers to enchanting worlds crammed with awe and marvel.

  What units http://760display.com/wp-includes/pages/anna-b_127.html – Anna B. apart is her exceptional attention to detail and her exceptional mastery of colour. Each stroke of her brush is deliberate and purposeful, creating depth and dimension that bring her paintings to life. Her meticulous approach to capturing the essence of her topics allows her to create actually breathtaking artworks.

  Anna finds inspiration in her travels and the fantastic thing about the pure world. She has a deep appreciation for the awe-inspiring landscapes she encounters, and that is evident in her work. Whether it is a serene beach at sundown, an impressive mountain vary, or a peaceable forest full of vibrant foliage, Anna has a remarkable capacity to seize the essence and spirit of those locations.

  With a novel inventive style that mixes components of realism and impressionism, Anna’s work is a visual feast for the eyes. Her work are a harmonious mix of precise particulars and soft, dreamlike brushstrokes. This fusion creates a captivating visible expertise that transports viewers into a world of tranquility and wonder.

  Anna’s talent and creative imaginative and prescient have earned her recognition and acclaim within the artwork world. Her work has been exhibited in prestigious galleries across the globe, attracting the attention of art fanatics and collectors alike. Each of her items has a means of resonating with viewers on a deeply private level, evoking feelings and sparking a sense of reference to the pure world.

  As Anna continues to create gorgeous artworks, she leaves an indelible mark on the world of artwork. Her ability to capture the sweetness and essence of nature is really remarkable, and her paintings serve as a testament to her creative prowess and unwavering passion for her craft. Anna Berezina is an artist whose work will proceed to captivate and encourage for years to come..

 10. tic says:

  CNN – El mercado de las criptomonedas está en vilo mientras el Bitcoin trata de mantenerse a flote Nuestra herramienta le ayudará a encontrar precios de criptomonedas, valores de criptomonedas en términos de límites de mercado y la criptomoneda más asequible para comprar. Nuestro verificador de precios de criptomonedas también está disponible en USD, EUR y GBP. @garret_duke Esta web muestra un mapa interactivo con el valor total del mercado de criptomonedas, ordenando en cuadros de diferentes tamaños según el valor las distintas criptomonedas, y formando con ellos un puzle que ocupa toda la pantalla. Dirección web: cryptomaps.org Criptomonedas en Perú: el Banco Central de Reserva del Perú (BCR) ha dejado en claro que su misión no es ser el primero ni el segundo banco central que regule el uso de las criptomonedas, ello debido a la inestabilidad que las caracteriza. Sin embargo, hace días el presidente del (BCR) aseguró que el BCR trabajaba en un proyecto de moneda digital propia.
  http://www.ures.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=181113
  Un punto a destacar de Perpetual Protocol, es que las operaciones de sus perpetuos se liquidan mediante el uso de la stablecoin USDC. Esto se debe a que el sistema de garantía de Perpetual Protocol está asentado sobre esta stablecoin, una parte esencial del sistema que minimiza los riesgos de impermanent loss dentro del protocolo. Por favor, espera, estamos cargando datos de gráficos La parte fundamental del funcionamiento de Perpetual Protocol recae sobre los vAMM o Creadores de Mercado Automatizados Virtuales. Los vAMM en Perpetual Protocol utilizan la misma fórmula de producto constante x*y=k, que podemos ver en Uniswap (que usa el modelo AMM). Como la parte «virtual» de vAMM implica, no hay un conjunto de activos reales (k) almacenados dentro del propio vAMM. En su lugar, el activo real se almacena en una bóveda de contrato inteligente que gestiona todas las garantías que respaldan el vAMM. A diferencia de las AMM tradicionales, el Perpetual Protocol utiliza una vAMM como mecanismo de descubrimiento de precios, pero no para la operativa al contado.

 11. Jannette says:

  Does your website have a contact page? I’m having a tough time
  locating it but, I’d like to shoot you an email.
  I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.

 12. BrettRof says:

  Абузоустойчивый VPS
  Виртуальные серверы VPS/VDS: Путь к Успешному Бизнесу

  В мире современных технологий и онлайн-бизнеса важно иметь надежную инфраструктуру для развития проектов и обеспечения безопасности данных. В этой статье мы рассмотрим, почему виртуальные серверы VPS/VDS, предлагаемые по стартовой цене всего 13 рублей, являются ключом к успеху в современном бизнесе

 13. BrettRof says:

  VPS SERVER
  Высокоскоростной доступ в Интернет: до 1000 Мбит/с
  Скорость подключения к Интернету — еще один важный фактор для успеха вашего проекта. Наши VPS/VDS-серверы, адаптированные как под Windows, так и под Linux, обеспечивают доступ в Интернет со скоростью до 1000 Мбит/с, что гарантирует быструю загрузку веб-страниц и высокую производительность онлайн-приложений на обеих операционных системах.

 14. BrettRof says:

  VPS SERVER
  Высокоскоростной доступ в Интернет: до 1000 Мбит/с
  Скорость подключения к Интернету — еще один важный фактор для успеха вашего проекта. Наши VPS/VDS-серверы, адаптированные как под Windows, так и под Linux, обеспечивают доступ в Интернет со скоростью до 1000 Мбит/с, что гарантирует быструю загрузку веб-страниц и высокую производительность онлайн-приложений на обеих операционных системах.

  https://medium.com/@dodson_car84640/вечный-выделенный-сервер-на-ubuntu-linux-с-бесплатным-хостингом-298aa88e332c
  https://medium.com/@cross_rega61941/удаленный-сервер-для-хрумера-04ab7c926f36
  https://medium.com/@grant_ella88208/удаленный-сервер-для-gsa-f1e9aa48a256
  https://medium.com/@JeremyLee137398/разм-706bdf204121
  https://medium.com/@Alexandria73332/выделенный-сервер-ubuntu-linux-896e35390498

 15. BrettRof says:

  https://medium.com/@MaritzaFox19644/выделенный-сервер-для-веб-хостинга-c5dcef472989
  VPS SERVER
  Высокоскоростной доступ в Интернет: до 1000 Мбит/с
  Скорость подключения к Интернету — еще один важный фактор для успеха вашего проекта. Наши VPS/VDS-серверы, адаптированные как под Windows, так и под Linux, обеспечивают доступ в Интернет со скоростью до 1000 Мбит/с, что гарантирует быструю загрузку веб-страниц и высокую производительность онлайн-приложений на обеих операционных системах.

 16. BrettRof says:

  https://medium.com/@HicksAdria63383/бесплатный-сервер-ubuntu-linux-с-мгновенной-активацией-b44b6be29e4d
  https://medium.com/@ChristiaCa79058/абузоустойчивый-rdp-20d7ab7141a6
  https://medium.com/@goodman_sa53106/бесплатный-выделенный-сервер-ubuntu-с-встроенной-системой-мониторинга-и-аналитики-0020f141de47
  https://medium.com/@MiguelWill59072/gsa-vps-d7c47fa3e031
  https://medium.com/@RyanBond1678990/бесплатный-vds-vps-хостинг-на-ubuntu-linux-с-выделенным-сервером-и-высокоскоростным-интернетом-1d5dca2d3e8f

  VPS SERVER
  Высокоскоростной доступ в Интернет: до 1000 Мбит/с
  Скорость подключения к Интернету — еще один важный фактор для успеха вашего проекта. Наши VPS/VDS-серверы, адаптированные как под Windows, так и под Linux, обеспечивают доступ в Интернет со скоростью до 1000 Мбит/с, что гарантирует быструю загрузку веб-страниц и высокую производительность онлайн-приложений на обеих операционных системах.